Vlastnosti různých druhů pracovní bunda

Chcete-li ale sako, ale nejste dobře informovaný o různé druhy bundy k dispozici na trhu, je tu dobrá šance, budete mít potíže, které tvoří svou mysl, vzhledem k tomu, že bundy může být vodotěsná nebo nepromokavou, nebo izolovány. Mohou být ořezán, nebo límcem, a přicházejí v různých materiálů, jako je kůže, semiš, nylon, vlna, nebo rouna. A různé styly, které přicházejí do mohou být ohromující.
Kinglong je SGS výrobce pracovních oděvů v China.They se specializuje v této oblasti více než 11 let. Dodávají různý pracovní oděvy pracovní bundy.Pánské bundy mohou být vyrobeny z kůže, semiše, vlna, rouno, flanel, nebo syntetických materiálů, jako je nylon v závislosti na funkci a stylu. Mohou být s kapucí, zip krku, límcem nebo trychtýř krku, také v závislosti na funkci a sezóna je to znamená být nošeny v. Přicházejí v různých barvách, vzorů a textur, s oběma levnými typů a značkové bundy stejně populární.

Stručně řečeno, bunda není jen ochranný vrstvení oblečení znamenalo udržet chlad pryč. Slouží jako módníA při nošení právo, může trvat svůj vzhled několik zářezů vyšší, aniž by museli fintit.

Chcete-li vědět více o Čína pracovní bunda, Projděte naše webové stránky: http://www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة