Ominaisuudet Erilaiset Work Jacket

Jos haluat, mutta takki, mutta et ole perillä erilaisia ​​takit saatavilla markkinoilla, on olemassa hyvät mahdollisuudet sinulla on vaikeuksia tehdä jopa mieltäsi, sillä takkeja voi olla vesitiivis, tai tuulenpitävä, tai eristettävä. Ne voidaan pehmustettu tai collared, ja tulevat eri materiaaleja, kuten nahkaa, mokka, nylon, villa tai fleece. Ja eri tyylejä he tulevat voivat olla ällistyttävää.
Kinglong on SGS työvaatteiden valmistaja China.They ovat erikoistuneet tällä alalla yli 11 vuotta. Ne toimittavat eri työvaatekankaiden työn takki.Miesten takki voi olla valmistettu nahasta, mokka, villaa, fleece, flanelli, tai synteettisiä materiaaleja kuten nylon riippuen toiminto ja tyyliä. Ne voidaan hupullinen, zip-kaula kauluksella, tai suppilomainen kaula, myös riippuen toiminto ja kausi on tarkoittanut olla kuluneet. Ne tulevat eri värejä, malleja, ja tekstuurit, sekä edullisia tyyppejä ja suunnittelija takit yhtä suosittuja.

Lyhyesti, takki ei ole vain suojaava kerrospukeutuminen vaatteita tarkoitus pitää chill pois. Se toimii muoti, Ja kun kuluneet oikeassa, se voi viedä ulkoasua useita lovia korkeampi ilman päälysasu.

Jos haluat tietää enemmän Kiina työ takkiOta selata Internet-sivuilla: http://www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة