Kenmerken van verschillende soorten werk Jacket

Als u wilt, maar jasje, maar je bent niet goed geïnformeerd over de verschillende soorten jassen beschikbaar in de markt, is er een goede kans dat je moeite hebben met het maken van up your mind, gezien het feit dat jassen waterdicht of winddicht, of geïsoleerd kunnen zijn. Ze kunnen worden opgevuld, of kraag, en komen in verschillende materialen zoals leer, suède, nylon, wol of fleece. En de verschillende stijlen ze komen in kunnen verbijsterend zijn.
Kinglong is een SGS werkkleding fabrikant in China.They gespecialiseerd zijn in dit gebied meer dan 11 jaar. Ze leveren diverse werkkleding werk jas.Mannen jas kan worden gemaakt van leer, suède, wol, fleece, flanel, of synthetische materialen zoals nylon, afhankelijk van de functie en stijl. Ze kunnen worden met een kap, zip-hals, kraag, of trechter-hals, ook afhankelijk van de functie en het seizoen is het betekent om te worden gedragen. Ze komen in verschillende kleuren, dessins en texturen, met zowel goedkoop soorten en designer jackets even populair.

Kortom, een jas is niet alleen een beschermende gelaagdheid van kleding bedoeld om de kou weg te houden. Het dient als een modeEn wanneer gedragen rechts, het kan je kijkje nemen verschillende inkepingen hoger zonder overdress.

Wilt u meer weten over China werkjack, Kunt u surfen op onze website: http://www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة