Χαρακτηριστικά των διαφόρων ειδών Μπουφάν Εργασίας

Αν θέλετε να, αλλά σακάκι, αλλά δεν είστε γνώστες της διάφορα είδη σακάκια που διατίθενται στην αγορά, υπάρχει καλή πιθανότητα θα έχετε δυσκολία να κάνει μέχρι το μυαλό σας, δεδομένου ότι μπουφάν μπορεί να είναι αδιάβροχο ή αντιανεμικό ή μονωμένα. Μπορούν να είναι με βάτα, ή γιακά, και έρχονται σε διαφορετικά υλικά όπως το δέρμα, σουέτ, νάιλον, μαλλί, ή το μαλλί. Και οι διάφορες μορφές που έρχονται σε μπορούν να μυαλό-.
Kinglong είναι SGS κατασκευαστής ενδυμάτων εργασίας σε China.they είναι εξειδικευμένη σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 11 χρόνια. Μπορούν προμήθεια διαφόρων σακάκι εργασίας ρουχισμός εργασίας.σακάκια των ανδρών μπορεί να είναι κατασκευασμένα από δέρμα, σουέτ, το μαλλί, τις τρίχες, φανέλα, ή συνθετικά υλικά όπως το νάιλον, ανάλογα με τη λειτουργία και το ύφος. Μπορούν να κουκούλα, φερμουάρ στο λαιμό, γιακά, ή χοάνη-λαιμό, επίσης, ανάλογα με τη λειτουργία και την εποχή είναι σημαίνει να φορεθεί σε. Έρχονται σε διάφορα χρώματα, σχέδια και υφές, με τόσο φθηνά τύπους και μπουφάν σχεδιαστής εξίσου δημοφιλείς.

Εν ολίγοις, ένα σακάκι δεν είναι απλά μια προστατευτική επίστρωση των ειδών ένδυσης γραφτό να κρατήσει την ψύχρα μακριά. Χρησιμεύει ως μόδα, Και όταν φοριέται σωστά, μπορεί να πάρει το βλέμμα σας πολλές εγκοπές υψηλότερες χωρίς να χρειάζεται να ντύνετε βαριά.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Κίνα σακάκι εργασίας, Παρακαλούμε να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة