werkkleding kleding

Aan het begin van de 20e eeuw betrekt de industrie in de ontwikkelde wereld vaak immigranten in "zweetwinkels", die meestal legaal waren maar soms illegaal werden geëxploiteerd. Ze werkten mensen in drukke omstandigheden, werkten met handmatige naaimachines en kregen minder betaald dan een leefbaar loon. Deze trend verslechterde door pogingen om bestaande industrieën te beschermen die werden uitgedaagd door ontwikkelingslanden in Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent en Midden-Amerika. Hoewel de globalisering de productie grotendeels uitbesteedde aan de arbeidsmarkten in het buitenland, is er een trend voor de gebieden die historisch met de handel zijn geassocieerd om de focus te verleggen naar de meer witte-boorden-gerelateerde industrieën van modeontwerp, modellering en detailhandel. Gebieden die van oudsher sterk betrokken zijn bij de 'lompenhandel' zijn onder meer Londen en Milaan in Europa en het SoHo-district in New York City.

De kledingindustrie levert een belangrijke bijdrage aan de economieën van veel landen. De industrie voor kant-en-klare kleding is bekritiseerd door voorstanders van de arbeid voor het gebruik van sweatshops, stukwerk en kinderarbeid.

In 2016 waren de grootste kledingexporterende landen China ($ 161 miljard), Bangladesh ($ 28 miljard), Vietnam ($ 25 miljard), India ($ 18 miljard), Hong Kong ($ 16 miljard), Turkije ($ 15 miljard) en Indonesië ($ 7 miljard ). [1] Tegen 2025 wordt voorspeld dat de Amerikaanse markt $ 385 miljard waard zal zijn. Er wordt ook voorspeld dat de inkomsten uit e-commerce in 2022 123 miljoen waard zullen zijn in de Verenigde Staten.

Als u meer wilt weten over werkkleding voor de industrie, ga dan naar: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة