pracovní oděvy

Začátkem 20. století se průmysl v rozvinutém světě často účastnil přistěhovalců v „potních obchodech“, které byly obvykle legální, ale někdy byly nezákonně provozovány. Zaměstnávali lidi v přeplněných podmínkách, pracovali ruční šicí stroje a dostávali méně než životní mzdu. Tento trend se zhoršil v důsledku pokusů o ochranu stávajících průmyslových odvětví, které čelily rozvojové země v jihovýchodní Asii, indickém subkontinentu a Střední Americe. Ačkoli globalizace viděla, že výroba je převážně zadávána na zámořských pracovních trzích, v oblastech historicky spojených s obchodem existuje trend přesouvat zaměření na průmysly módy, módy a maloobchodu s více bílými límci. Oblasti historicky zapojené do „hadrového obchodu“ zahrnují Londýn a Milán v Evropě a okres SoHo v New Yorku.

Oděvní průmysl je významným přispěvatelem k ekonomikám mnoha zemí. Odvětví pro hotové oděvy kritizovali obhájci práce za použití svetrů, kusové práce a dětské práce.

V roce 2016 byly největšími exportujícími oděvními zeměmi Čína (161 miliard USD), Bangladéš (28 miliard USD), Vietnam (25 miliard USD), Indie (18 miliard USD), Hongkong (16 miliard USD), Turecko (15 miliard USD) a Indonésie (7 miliard USD). ). [1] Do roku 2025 se předpokládá, že trh Spojených států bude mít hodnotu 385 miliard USD. Předpokládá se také, že příjmy z elektronického obchodu budou do roku 2022 ve Spojených státech činit 123 milionů.

Pokud se chcete dozvědět více o pracovních oděvech pro průmysl, navštivte: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة