työvaatteiden vaatteet

1900-luvun alussa kehittyneiden maiden teollisuus osallistui usein maahanmuuttajiin "hiki-kauppoihin", jotka olivat yleensä laillisia, mutta joita ajoittain käytettiin laittomasti. He työllistävät ihmisiä tungosta, työskentelevät käsinompelukoneilla ja heille maksettiin vähemmän kuin toimeentulopalkkaa. Tämä suuntaus pahensi, kun pyrittiin suojelemaan nykyisiä teollisuudenaloja, joita Kaakkois-Aasian kehitysmaat, Intian subkontinenssi ja Keski-Amerikka haastavat. Vaikka globalisaatio näki, että valmistus ulkoistettiin suurelta osin merentakaisten työmarkkinoiden ulkopuolelle, on kaupankäynnin historiallisesti liittyneillä alueilla tapahtunut suuntaus siirtää painopistettä entistä enemmän valkoiseen kaulukseen liittyviin muotisuunnittelun, muotimallinnuksen ja vähittäiskaupan aloihin. Alueita, jotka ovat historiallisesti suuressa määrin mukana "rupakaupassa", ovat Lontoo ja Milano Euroopassa sekä SoHo-alue New Yorkissa.

Vaateteollisuus on merkittävä tekijä monien maiden talouksissa. Työntekijät ovat kritisoineet valmiiden vaatteiden tuotannonalaa sweatshopien, palatyön ja lapsityövoiman käytöstä.

Vuonna 2016 suurimpia vaatteita vieviä maita olivat Kiina (161 miljardia dollaria), Bangladesh (28 miljardia dollaria), Vietnam (25 miljardia dollaria), Intia (18 miljardia dollaria), Hongkong (16 miljardia dollaria), Turkki (15 miljardia dollaria) ja Indonesia (7 miljardia dollaria) ). [1] Vuoteen 2025 mennessä Yhdysvaltojen markkinoiden ennustetaan olevan 385 miljardia dollaria. Verkkokaupan ennakoidaan myös olevan 123 miljoonaa arvoa Yhdysvalloissa vuoteen 2022 mennessä.

Jos haluat tietää enemmän teollisuuden työvaatteista, siirry osoitteeseen: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة