ενδύματα εργασίας

Από τις αρχές του 20ού αιώνα, η βιομηχανία στον ανεπτυγμένο κόσμο περιλάμβανε συχνά μετανάστες σε "καταστήματα ιδρώτα", τα οποία ήταν συνήθως νόμιμα αλλά μερικές φορές λειτουργούσαν παράνομα. Απασχολούν ανθρώπους σε συνθήκες συνωστισμού, εργάζονται χειροκίνητα ραπτομηχανές και πληρώνουν λιγότερα από ένα μισθό διαβίωσης. Η τάση αυτή επιδεινώθηκε εξαιτίας των προσπαθειών προστασίας των υφιστάμενων βιομηχανιών, οι οποίες αμφισβητήθηκαν από τις αναπτυσσόμενες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ινδίας και της Κεντρικής Αμερικής. Παρόλο που η παγκοσμιοποίηση έβλεπε την κατασκευή σε μεγάλο βαθμό σε εξωτερικούς συνεργάτες στις υπερπόντιες αγορές εργασίας, υπήρξε μια τάση για τις περιοχές που συνδέονται ιστορικά με το εμπόριο να στρέψουν την εστίαση προς τις πιο άσπρες κολάρες που συνδέονται με τις βιομηχανίες μόδας, μόδας και λιανικής πώλησης. Οι περιοχές που εμπλέκονται ιστορικά σε μεγάλο βαθμό στο "εμπόριο κουρέματος" περιλαμβάνουν το Λονδίνο και το Μιλάνο στην Ευρώπη και η περιοχή SoHo στη Νέα Υόρκη.

Η βιομηχανία ενδυμάτων αποτελεί σημαντική συνεισφορά στις οικονομίες πολλών χωρών. Η βιομηχανία έτοιμων ενδυμάτων έχει επικριθεί από τους υπερασπιστές της εργασίας για τη χρήση των sweatshops, του κομμάτι και της παιδικής εργασίας.

Το 2016, τα μεγαλύτερα έθνη εξαγωγών ενδυμάτων ήταν η Κίνα (161 δισ. Δολάρια), το Μπαγκλαντές (28 δισεκατομμύρια δολάρια), το Βιετνάμ (25 δισεκατομμύρια δολάρια), η Ινδία (18 δισεκατομμυρίων δολαρίων), το Χονγκ Κονγκ (16 δισεκατομμύρια δολάρια) ). [1] Μέχρι το 2025, προβλέπεται ότι η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι αξίας 385 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Προβλέπεται επίσης ότι τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εμπόριο θα φθάσουν τα 123 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες έως το 2022.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ενδύματα εργασίας για τη βιομηχανία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.wuhankinglong.com.

评论

发表评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة