Työvaatteet Vaatetusteollisuus

1900-luvun alussa teollisuus kehittyneessä maailmassa joutui usein maahanmuuttajiin "hikiliikkeissä", jotka olivat yleensä laillisia, mutta joskus toisinaan laittomasti. He palkkivat ihmisiä tunkatuissa olosuhteissa, työskentelivät yhtenäisinä vaatekäsityökoneina ja maksettiin vähemmän kuin elävä palkka. Tämä kehitys heikkeni, koska yritykset yrittävät suojella olemassa olevia teollisuudenaloja, joita Kaakkois-Aasiassa, Intian niemimaalla ja Keski-Amerikassa kehitysmaat kyseenalaistivat. Vaikka globalisaatio näkyi suurelta osin ulkomaan työmarkkinoilta, on ollut trendi, että kauppaan historiallisesti liittyvät alueet siirtävät painopistettä enemmän valkokoristeluihin, jotka liittyvät muotisuunnitteluun, muotimallinnukseen ja vähittäiskauppaan. Alueet, jotka ovat historiallisesti mukana voimakkaasti "räkkäkaupassa", ovat Lontoo ja Milano Euroopassa sekä New Yorkin SoHo-alue.

Vaateteollisuus on merkittävä tekijä monien maiden talouksille. Valmisvaatekauppaalan teollisuus on kritisoinut työvoimanharjoittajia himoja, työtä ja lapsityövoiman käyttöä varten.

Edullisten maiden työolot ovat saaneet kriittisen median kattavuuden, erityisesti suuren mittakaavan katastrofien, kuten vuoden 2013 Savar-rakennuksen romahtamisen tai Triangle Shirtwaist Factory -palon seurauksena.

Jos haluat tietää lisää työvaatealan vaatetusteollisuudesta, siirry osoitteeseen: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة