Ενδύματα εργασίας βιομηχανία ένδυσης

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, η βιομηχανία στον ανεπτυγμένο κόσμο συχνά ενέπλεκε μετανάστες σε "καταστήματα ιδρώτα", τα οποία ήταν συνήθως νόμιμα αλλά μερικές φορές λειτουργούσαν παράνομα. Απασχολούσαν ανθρώπους σε συνθήκες πολυσύχναστου, εργαζόντουσαν στολές ρούχων με χειροποίητες ραπτομηχανές και πληρώνονταν λιγότερο από ένα ζωντανό μισθό. Η τάση αυτή επιδεινώθηκε εξαιτίας των προσπαθειών για την προστασία των υφιστάμενων βιομηχανιών, οι οποίες αμφισβητήθηκαν από τις αναπτυσσόμενες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ινδικής υποκόκλας και της Κεντρικής Αμερικής. Παρόλο που η παγκοσμιοποίηση είδε την κατασκευή σε μεγάλο βαθμό εξωτερικά στις αγορές εργασίας στο εξωτερικό, υπήρξε μια τάση για τις περιοχές που συνδέονται ιστορικά με το εμπόριο να στρέψουν την εστίαση προς τις πιο άσπρες κολάρες που σχετίζονται με τις βιομηχανίες μόδας, μόδας και λιανικής πώλησης. Οι περιοχές που εμπλέκονται ιστορικά με μεγάλο βαθμό στο εμπόριο "rag" περιλαμβάνουν το Λονδίνο και το Μιλάνο στην Ευρώπη και την περιοχή SoHo στη Νέα Υόρκη.

Η βιομηχανία ενδυμάτων αποτελεί σημαντικό παράγοντα στις οικονομίες πολλών χωρών. Η βιομηχανία έτοιμων ενδυμάτων έχει επικριθεί από τους υπερασπιστές της εργασίας για τη χρήση των γυμναστικής, της εργασίας και της παιδικής εργασίας.

Οι συνθήκες εργασίας σε χώρες χαμηλού κόστους έχουν λάβει σημαντική κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, ιδίως μετά από καταστροφές μεγάλης κλίμακας όπως η κατάρρευση του κτιρίου Savar 2013 ή η πυρκαγιά του Triangle Shirtwaist Factory.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βιομηχανία ένδυσης εργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة