Pracovní oděvní průmysl

Odvětví oděvů pro pracovní oděvy roste a spotřebitelé mají k dispozici mnoho maloobchodních prodejen. Řetězy, které se zavázaly k prodeji pracovních oděvů ve výši 1 miliardy dolarů a rostoucích pracovních oděvů, vykazují v mužském pracovním oblečení stabilní 6 až 8% ročních zisků.
www.chinaworkwearsupplier.com

Od konce 18. století obchodníci námořníci a dockworkers nosili džínové rozzuřený kalhoty, prokládané tkaničky, pletené provazce krku a krátké modré peacoats. Tento základní oblek, spojený s hustým koženým pásem, plochým uzávěrem a čepy, byl také známkou identifikace pro přelom století kriminálních gangů, jako jsou Scuttlers.

Na luxusnějších výletních lodích a oceánských vločkách nosili punčochové knoflíky podobně jako královské námořnictvo a USN, zatímco číšníci a kabinoví důstojníci nosili bílé uniformy s pásovým límcem, zlacenými mosaznými knoflíky a zlatým pruhem na kalhotách noha. V mokrém počasí měli námořníci na sobě olejové a suwestery, ale současní rybáři obvykle nosí dvoudílnou žlutou nebo oranžovou nepromokavou bundou a kalhoty.

Pokud se chcete dozvědět více o kalhotách pánské pracovní oděvy, navštivte prosím naše webové stránky: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة