Työvaatteet Vaatetusteollisuus

Työvaatealan vaatetusteollisuus on kasvussa ja kuluttajilla on lukuisia vähittäiskauppiaita. Ketjut, jotka ovat sitoutuneet 1 miljardin dollarin arvoiseen kasvuun ja nousevat työvaateliiketoiminta -raportista, ovat tasaisesti 6-8 prosenttia vuotuisista voitoista miesten työvaateissa.

Kauppamerenkulkijoilta ja telakkatehtaalta on peräisin 1800-luvun lopulta alkaen kuluneet denim-haalarit, raidalliset alushousut, neulotut kaula-aukot ja lyhyet siniset peacoatsit. Tämä perusasut, yhdistettynä paksuun nahkavyöhön, litteisiin korkkeihin ja tukkeihin, oli myös vuosisadan vaihteen tunnistamisen merkki rikollisjoukkoille, kuten Scuttlereille.
www.wuhankinglong.com

Ylivoimaisimmilla risteilyaluksilla ja valtamerialuksilla matkustajat käsittivät mukavasti puristettua mekko-bluesia, joka muistutti kuninkaallisen laivaston ja USN: n tavaroita, kun taas tarjoilijat ja matkustamohenkilöt käyttivät valkoisia univormuja, joissa oli kauluspaita, kullatut messinkipainikkeet ja kultainen raita housuista jalka. Märällä säällä merimiehet käyttivät öljykarjoja ja Souwesters, mutta nykypäivän kalastajilla on yleensä kaksiosainen keltainen tai oranssi vedenpitävä takki ja housut.

Jos haluat tietää enemmän miesten työvaatehousuista, käy verkkosivuillamme: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة