Υψηλή ποιότητα HIVI Workwear

Η πειραματική χρήση ενδυμάτων υψηλής ορατότητας ξεκίνησε το 1964 στην περιοχή της βρετανικής Σκωτίας. Τα φθορίζοντα πορτοκαλί μπουφάν, γνωστά ως "πυρομαχικά", εκδόθηκαν για να παρακολουθήσουν τους εργαζόμενους στο σταθμό Pollokshields στο ηλεκτρικό τμήμα του ηλεκτρικού σταθμού Eglinton στη Γλασκώβη. αργότερα δοκιμάστηκαν σε άλλες περιοχές, όπως το Εδιμβούργο, το Αμπερντίν και το Ινβερνές. Οι μηχανοδηγοί που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς ζήτησαν τη γνώμη τους σχετικά με την αποτελεσματικότητα των σακακιών. Μετά τις δοκιμές, τα ενδύματα υψηλής ευκρίνειας εκδόθηκαν για το μηχανικό και το λοιπό προσωπικό που εργάζονταν στις γραμμές ηλεκτροδότησης της BR Midland Midland Region το 1965. Θεωρήθηκε ότι είναι πιο σημαντικό λόγω των υψηλότερων ταχυτήτων της νέας ηλεκτροκίνητης διαδρομής WCML από το Euston στο Μάντσεστερ, Λίβερπουλ και Μπέρμιγχαμ. Η πρώτη έκδοση φορέθηκε σαν τζέρκιν και ήταν "ορατή σε ... μισό μίλι σε κανονικές καιρικές συνθήκες".

Η έκθεση Hurt διαπίστωσε ότι πολύ λίγοι μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν σε συγκρούσεις φορούσαν ενδύματα υψηλής ορατότητας και ότι πάνω από το ήμισυ των συγκρούσεων που μελετήθηκαν, σχεδόν τα δύο τρίτα των ατόμων που εμπλέκονταν σε άλλο όχημα, οφείλονταν στον αυτοκινητιστή που παραβίασε ακούσια το δικαίωμα οδήγησης του μοτοσικλετιστή. "Αυτή η κυρίαρχη ενοχή του οδηγού του άλλου οχήματος ... υπογραμμίζει την ιδιαίτερη ανάγκη για μεγάλη αντίθεση στη μοτοσικλέτα και τον αναβάτη".

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για υψηλής ποιότητας workwear HIVI, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة