Vývoj pracovního oděvu

Pracovní oděvy jsou oblečení, které se nosí k práci, zejména práce, která zahrnuje ruční práci. Často se zaměstnanci v obchodě rozhodnou být oblečení v pracovním oblečení, protože jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly trvanlivost a bezpečnost.

Ve Spojeném království, pokud je zaměstnanec poskytován pracovní oděv bez loga, může být zaměstnancem uložena daň z příjmu za "platbu v naturáliích". Pokud je však oděv společnosti opatřen logy, může mít zaměstnanec nárok na slevu na dani, aby pomohl zaplatit za údržbu.

V Británii od poloviny 19. století až do sedmdesátých let měli prašníci, uhelníci a ruční dělníci známí jako nositelé na sobě ploché čepice, manšestrové kalhoty, těžké boty a sako, často s pestrobarevným bavlněným šátkem, aby nasákly pot. Pozdější verze oslňující bundy přicházely s koženými ramenními patkami, aby se zabránilo opotřebení, když se vrhnou lopatka nebo vyskočí. Mlýnští dělníci v Yorkshiru a Lancashire měli na sobě variant tohoto základního oblečení s anglickými dřevkami. Manžety kalhotek byly často zajištěny šňůrou a košile s dlouhými rukávy se nosily bez límce, aby se snížila pravděpodobnost, že se ocitnou v parních strojcích.

Chcete-li se dozvědět více o pracovním oblečení bezpečnostní pánské, navštivte prosím naše webové stránky: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة