Η ανάπτυξη για τα ενδύματα εργασίας


Τα ενδύματα εργασίας είναι ρούχα που φοριούνται για δουλειά, ειδικά εργασίες που συνεπάγονται χειρωνακτική εργασία. Συχνά όσοι απασχολούνται στις εμπορικές βιομηχανίες επιλέγουν να εξοπλίζονται με ρούχα εργασίας, επειδή είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, εάν παρέχεται ρούχα εργασίας σε υπάλληλο χωρίς λογότυπο, μπορεί να υπόκειται σε φόρο εισοδήματος που επιβάλλεται στον εργαζόμενο για "πληρωμή σε είδος". Ωστόσο, αν τα ρούχα της επιχείρησης είναι εφοδιασμένα με λaογότυπα τότε ο εργαζόμενος μπορεί να δικαιούται έκπτωσης φόρου για να βοηθήσει να πληρώσει για τη συντήρηση.

China Supplier Polycotton Jacket,Outdoor Jacket with Cheap Price


Στη Βρετανία από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι τη δεκαετία του '70, οι κάτοχοι σκόνης, οι ανθρακωρύχοι και οι χειρονακτικοί εργάτες που ήταν γνωστοί ως navvies φορούσαν επίπεδη καπέλα, παντελόνια κασκόλ, βαριές μπότες και σακάκια γαϊδουριών, συχνά με ένα βαμμένο βαμβάκι για να απορροφούν τον ιδρώτα. Οι μεταγενέστερες εκδόσεις του σακακιού του γαϊδουράκι ήρθαν με δερμάτινα έμπλαστρα ώμων για να αποφευχθεί η φθορά όταν επρόκειτο για ένα φτυάρι ή pick. Οι εργαζόμενοι στο Γιορκσάιρ και στο Λανκασάιρ φορούσαν μια παραλλαγή αυτής της βασικής στολή με αγγλικά φράγματα. Οι μανσέτες των παντελονιών ήταν συχνά ασφαλισμένες με κορδόνια και τα πουκάμισα παππούδων φορούσαν χωρίς κολάρο για να μειώσουν την πιθανότητα να πιαστούν στον ατμοκίνητο μηχανισμό.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ανδρικά ρούχα εργασίας ασφαλείας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة