De ontwikkeling voor werkkleding

Werkkleding is kleding die wordt gedragen voor werk, met name werk waarbij handarbeid een rol speelt. Vaak kiezen degenen die werkzaam zijn in handelsindustrieën ervoor om te worden uitgerust in werkkleding omdat het is gebouwd om duurzaamheid en veiligheid te bieden.

Als in het Verenigd Koninkrijk werkkleding wordt verstrekt aan een werknemer zonder een logo, kan het zijn onderworpen aan inkomstenbelasting die wordt geheven op de werknemer voor een "betaling in natura." Als bedrijfskleding echter is voorzien van logo's, heeft de werknemer mogelijk recht op een belastingteruggave om het onderhoud te helpen betalen.

In Groot-Brittannië, vanaf het midden van de 19e eeuw tot de jaren 1970, droegen stoffeerders, kolenmensen en handarbeiders die bekend staan ​​als navvies flat caps, corduroy pants, zware laarzen en ezelsjassen, vaak met een felgekleurde katoenen halsdoek om het zweet op te nemen. Latere versies van het ezeljack werden geleverd met leren schouderpatches om slijtage te voorkomen bij het schoppen van een schop of een houweel. Molenarbeiders in Yorkshire en Lancashire droegen een variant op deze basisuitrusting met Engelse klompen. De manchetten van de broek werden vaak met een touwtje vastgemaakt en opa's met overhemden werden zonder kraag gedragen om de kans te verkleinen dat ze in de met stoom aangedreven machines zouden worden gevangen.

Als u meer wilt weten over werkkleding voor veiligheidsmensen, ga dan naar onze website: www.chinaworkwearsupplier.com

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة