Työvaateiden kehittäminen

Työvaatteet ovat vaatteita, joita käytetään työhön, erityisesti käsityövoiman käyttöä. Usein kauppa-alan työntekijät valitsevat työvaatteisiinsa, koska ne on rakennettu kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Isossa-Britanniassa, jos työvaatteet annetaan työntekijälle, jolla ei ole tunnusta, työntekijä voi joutua maksamaan tuloveroa "luontoissuorituksina". Jos yrityksen vaatteissa on kuitenkin logot, työntekijä voi kuitenkin saada verohelpotuksen, joka auttaa maksamaan ylläpidosta.

Isossa-Britanniassa 1800-luvun puolivälistä 1970-luvulle asti pölyimurit, coalmen ja käsityöläiset, jotka tunnettiin nimellä navvies, käyttivät litteitä korkkeja, vakosamettihousuja, paksuja saappaita ja aasi takkeja, usein värikkäillä puuvillasukuilla, jotka henkäivät hikeä. Aasian takin myöhempiin versioihin tuli nahkaiset olkahihnat, jotta estettäisiin kuluminen, kun huivin tai poimun olisivat huiput. Yorkshiressä ja Lancashiressa työskentelevät työtekijät käyttivät tämän perusmuodon muunnelmia englantilaisilla koloilla. Housujen hihansuulakkeet kiinnitettiin usein kielekkeillä, ja grandad-paitoja käytettiin ilman kaulaa, mikä heikensi todennäköisyyttä saada höyrykoneella.

Jos haluat tietää enemmän turvamekaniineistä, käy verkkosivuillamme: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة