Vaatetusteollisuus

Vaatetusteollisuus tai vaateteollisuus tiivistää vaatteiden ja vaatteiden tuotan- to- ja elinkaarikohtaiset kaupan ja teollisuuden muodot tekstiiliteollisuudesta (puuvilla-, villa-, turkis- ja synteettikuitujen tuottajat) kautta muotiteollisuudesta muoti- kauppiaille kaupan käytettyjä vaatteita ja tekstiilien kierrätystä. Tuotantoalat rakentavat runsaasti vaatetustekniikkaa, josta osa, kuten puuvillan kudos, ja ompelukone, korostivat teollistumista paitsi aiemmista tekstiilituotteista.


Vaatetus- / vaate-, tekstiili- ja muotialalla on huomattavia päällekkäisyyksiä. Vaatetusala koskee kaikentyyppisiä vaatteita, muotista univormuihin, e-tekstiileihin ja työvaatteisiin. Tekstiiliteollisuus on vähemmän kiinnostunut muodin näkökulmasta, mutta tuottaa kankaita ja kuituja, joita tarvitaan räätälöimiseen. Muotiteollisuus seuraa tarkasti - ja asettaa - muotitrendit aina toimittamaan uusimmat ei-funktionaaliset vaatteet.

Vuonna 2016 suurimmat vaatetusalan vientiä harjoittavat valtiot olivat Kiina (161 miljardia dollaria), Bangladesh (28 miljardia dollaria), Vietnam (25 miljardia), Intia (18 miljardia dollaria), Hongkong (16 miljardia dollaria), Turkki (15 miljardia dollaria) ja Indonesia ). Vuoteen 2025 mennessä Yhdysvaltojen markkinoiden arvioidaan olevan 385 miljardia dollaria. Lisäksi arvioidaan, että sähköisen kaupankäynnin tulot ovat Yhdysvalloissa 123 miljoonaa dollaria vuoteen 2022 mennessä.

Jos haluat tietää enemmän työvaateista twill cargo housuista, siirry osoitteeseen: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة