Βιομηχανία ενδυμάτων


Η βιομηχανία ενδυμάτων ή η βιομηχανία ένδυσης συνοψίζει τα είδη του εμπορίου και της βιομηχανίας κατά μήκος της αλυσίδας παραγωγής και της ζωής της ένδυσης και ενδυμάτων, ξεκινώντας από τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας (παραγωγοί βαμβακιού, μαλλιού, γούνας και συνθετικών ινών) με μεταχειρισμένα ρούχα και ανακύκλωση υφασμάτων. Οι τομείς παραγωγής βασίζονται σε μια πληθώρα τεχνολογιών ένδυσης, μερικές από τις οποίες, όπως και ο αργαλειός, το τζιν βαμβακιού και η ραπτομηχανή, προωθούσαν την εκβιομηχάνιση όχι μόνο των προηγούμενων πρακτικών κατασκευής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Υπάρχουν σημαντικές αλληλεπικαλύψεις μεταξύ των όρων βιομηχανία ένδυσης / ένδυσης, κλωστοϋφαντουργίας και μόδας. Ο τομέας των ειδών ένδυσης ασχολείται με όλα τα είδη ρούχων, από μόδα μέχρι στολές, e-κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και ρούχα εργασίας. Η κλωστοϋφαντουργία ανησυχεί λιγότερο για την εμφάνιση της μόδας, αλλά παράγει τα υφάσματα και τις ίνες που απαιτούνται για την προσαρμογή. Η βιομηχανία της μόδας ακολουθεί στενά - και θέτει - τις τάσεις της μόδας για την παροχή πάντα της τελευταίας σε μη λειτουργικά ρούχα.

Το 2016, τα μεγαλύτερα έθνη εξαγωγών ενδυμάτων ήταν η Κίνα (161 δισεκατομμύρια δολάρια), το Μπαγκλαντές (28 δισεκατομμύρια δολάρια), το Βιετνάμ (25 δισεκατομμύρια δολάρια), η Ινδία (18 δισεκατομμύρια δολάρια), το Χονγκ Κονγκ (16 δισεκατομμύρια δολάρια) ). Μέχρι το 2025, προβλέπεται ότι η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι αξίας 385 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Προβλέπεται επίσης ότι τα έσοδα του ηλεκτρονικού εμπορίου θα φθάσουν τα 123 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 2022.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα παντελόνια φορτίου twill εργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة