Oděvní průmysl

Oděvní průmysl nebo oděvní průmysl shrnuje typy obchodu a průmyslu v rámci výrobního a životního řetězce oděvů a oděvů, počínaje textilním průmyslem (výrobci bavlny, vlny, kožešiny a syntetických vláken) přes módní průmysl až po módní maloobchodníky až po obchod s použitým oděvem a recyklací textilu. Výrobní odvětví se opírají o bohatou technologii oděvů, z nichž některé, stejně jako tkalcovský stav, bavlna a šicí stroj, představovaly industrializaci nejen předchozích praxí v textilním průmyslu.

Mezi pojmy oděvní, oděvní, textilní a módní průmysl se výrazně překrývají. Oděvní odvětví se zabývá všemi druhy oděvů od módy po uniformy, e-textil a pracovní oblečení. Textilní průmysl se méně zajímá o módní aspekt, ale vyrábí tkaniny a vlákna, které jsou nutné pro přizpůsobení. Módní průmysl těsně sleduje a nastavuje módní trendy, které vždy dodávají nejnovější v nefunkčním oblečení.

V roce 2016 byly největšími zeměmi vývozu oblečení Čína (161 miliard dolarů), Bangladéš (28 miliard dolarů), Vietnam (25 miliard dolarů), Indie (18 miliard dolarů), Hongkong (16 miliard dolarů), Turecko (15 miliard dolarů) ). Do roku 2025 se předpokládá, že trh Spojených států bude mít hodnotu 385 miliard dolarů. Předpokládá se také, že příjmy z elektronického obchodu budou ve Spojených státech do roku 2022 v hodnotě 123 milionů.

Chcete-li se dozvědět více o pracovních kalhotách, podívejte se na: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة