Kuinka valita ulkoiluvaatteet?

Ihaillen vähähiilistä elämää ihmiset haluavat palata luontoon. Joten aerobisesta liikunnasta on tullut yksi terveellisimmistä ja ympäristöystävällisimmistä elämäntavoista. Työvaatepukuista on tullut myös tärkeä väline monille ulkoilmaharrastajille, joten työvaatteiden valinta on taitoja, sinun on tiedettävä, muuten se vaikuttaa urheilun vaikutukseen. Ulkotyövaatteita ostaessasi sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

Harkitse ensin vuodenaikojen ja ympäristön lämpötilan muutoksia. Kesällä voit valita ohut ja kevyt urheiluasu lämmön poistamiseksi. Valitse syksyllä ja talvella työvaatteet, jotka voivat varastoida lämpöä ja vapauttaa kosteutta, jotta lihaksesi tuntevat olosi mukavaksi ja pehmeäksi ja välttävät liikuntaa. Vahingoittakaa tarpeettomia kehon toimintoja.

Toiseksi, valitse vaatteet, joissa yhdistyvät ammatillisen työvaatteen toiminnot. Se on yksinkertainen ja aktiivinen, mukava käyttää ja sillä on hyvä ilmanläpäisevyys, mikä voi parantaa urheilun vaikutusta.

Kolmanneksi työvaatteiden sijoittamisessa tulee ottaa huomioon muun muassa kehon muoto ja ihonväri. Rasvaiset ihmiset hikoilevat paljon harjoituksen aikana ja menettävät enemmän vettä. Tällaisten ihmisten tulisi valita kevyemmät ja imukykyisemmät harjoitukset henkilökohtaisen tilanteensa mukaan. Asennettu. Yksinkertaiset ja käytännölliset tyylit voivat välttää visuaalisen hankaluuden. Älä valitse tiukasti istuvia työvaatteita fyysisten vikojen paljastumisen välttämiseksi.

Jos haluat tietää enemmän ulkoilutyövaatteista, siirry osoitteeseen www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Kaip išsirinkti lauko darbo drabužius?