Kaip išsirinkti lauko darbo drabužius?

Žavėdamiesi gyvenimu, kuriame mažai anglies dioksido, žmonės nori grįžti į gamtą. Taigi aerobiniai pratimai tapo vienu sveikiausių ir ekologiškiausių gyvenimo būdų. Darbo drabužiai taip pat tapo būtina įranga daugeliui lauko entuziastų, todėl turite mokėti pasirinkti darbo drabužius, turite žinoti, nes kitaip tai paveiks sporto poveikį. Pirkdami lauko darbo drabužius turėtumėte atkreipti dėmesį į šiuos dalykus:



Pirmiausia apsvarstykite sezonų ir aplinkos temperatūros pokyčius. Vasarą galite pasirinkti ploną ir lengvą sportinę aprangą, kuri padės išsklaidyti šilumą. Rudenį ir žiemą rinkitės darbo drabužius, kurie kaupia šilumą ir išskiria drėgmę, kad jūsų raumenys būtų jaukūs ir minkšti, ir išvenkite mankštos. Sužeiskite dėl nereikalingų kūno funkcijų.

Antra, rinkitės drabužius, derinančius profesionalių darbo drabužių funkcijas. Jis yra paprastas ir aktyvus, patogus nešioti, turi gerą oro pralaidumą, o tai gali pagerinti sportuojant.

Trečia, derinant darbo drabužius reikėtų atsižvelgti į tokius veiksnius kaip jų kūno forma ir odos spalva. Riebūs žmonės prakaituodami prakaituoja ir praranda daugiau vandens. Tokie žmonės turėtų pasirinkti laisvesnius ir labiau sugeriančius pratimus, atsižvelgiant į asmenines aplinkybes. Įdiegta. Paprastas ir praktiškas stilius gali padėti išvengti vizualumo. Nesirinkite aptemptų darbo drabužių, kad išvengtumėte fizinių trūkumų.

Jei norite sužinoti daugiau apie lauko darbo drabužius, apsilankykite www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Kuinka valita ulkoiluvaatteet?