Cum să alegi hainele de lucru în aer liber?

Cu admirația vieții cu emisii reduse de carbon, oamenii vor să se întoarcă la natură. Așadar, exercițiile aerobice au devenit unul dintre cele mai sănătoase și mai ecologice moduri de viață de viață. Costumele de haine de lucru au devenit, de asemenea, echipamente esențiale pentru mulți pasionați de aer liber, așa că există abilități în alegerea costumelor pentru haine de lucru, trebuie să știți, altfel va afecta efectul sportului. Când cumpărați haine de lucru în aer liber, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:



În primul rând, luați în considerare schimbările în anotimpuri și temperatura ambientală. Vara, puteți alege îmbrăcăminte sport subțire și ușoară pentru a ajuta la disiparea căldurii. În toamnă și iarnă, alege haine de lucru care pot stoca căldură și emite umiditate pentru a face mușchii să se simtă confortabil și moale și să evite exercițiile fizice. Fii rănit de funcții corporale inutile.

În al doilea rând, alegeți câteva îmbrăcăminte care să îmbine funcțiile hainelor profesionale. Este simplu și activ, confortabil de purtat și are o permeabilitate bună la aer, ceea ce poate îmbunătăți efectul activității sportive.

În al treilea rând, colocarea hainelor de lucru ar trebui să țină seama de factori precum forma corpului și culoarea pielii. Oamenii grași transpiră mult în timpul exercițiilor fizice și pierd mai multă apă. Astfel de oameni ar trebui să aleagă exerciții mai slabe și mai absorbante în funcție de circumstanțele personale. Instalat. Stilurile simple și practice pot evita greutățile vizuale. Nu alegeți haine de lucru potrivite pentru a evita expunerea defectelor fizice.

Dacă doriți să aflați mai multe despre hainele de lucru în aer liber, accesați www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة