Uusi työvaate

Työvaatteet ovat vaatteita, joita käytetään työhön, erityisesti käsityövoiman käyttöä. Usein kauppa-alan työntekijät valitsevat työvaatteisiinsa, koska ne on rakennettu kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Vanhassa länsi-aikakaudella Union Pacific -juna-insinöörit ja rautatiepalvelut käyttivät hikipiilistä valmistettuja haalareita, korkkeja ja työvaatteita ennen kattilapukujen keksimistä 1900-luvun alkupuolella. Rautatiejohtajat, varustamot ja aseman päälliköt käyttivät muodollisempia vaaleita virkapukuja, jotka perustuivat kolmeen osaan, joissa oli messinkipainikkeita ja sotilasylijäämä kepin sisällissodan aikakaudesta. Nykyaikana raidallinen insinöörikorkki on osa amerikkalaisten junankuljettajien vaatteita.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos työvaatteet annetaan työntekijälle, jolla ei ole tunnusta, työntekijä voi joutua maksamaan tuloveroa "luontoissuorituksina". Jos yrityksen vaatteissa on kuitenkin logot, työntekijä voi kuitenkin saada verohelpotuksen, joka auttaa maksamaan ylläpidosta.

Jos haluat tietää enemmän uuden muotoilun työvaatteiden yhtenäisestä takista ja housuista, käy osoitteessa www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة