Nieuw design Workwear Uniform

Werkkleding is kleding die wordt gedragen voor werk, met name werk waarbij handarbeid een rol speelt. Vaak kiezen werknemers in de handelssector ervoor om te worden uitgerust in werkkleding omdat het is gebouwd om duurzaamheid en veiligheid te bieden.

In het tijdperk van het oude westen droegen Union Pacific-treiningenieurs en spoorwegarbeiders onderscheidende overalls, petten en werkjassen gemaakt van hickorystreep voordat ketelpakken werden uitgevonden in het begin van de 20e eeuw. Spoorweggeleiders, dragers en stationsmeesters droegen meer formele blauwe uniformen gebaseerd op het driedelige loungepak, met koperen knopen en een militair surplus-kepi uit het tijdperk van de burgeroorlog. In moderne tijden blijft de gestreepte ingenieurspet deel uitmaken van het uniform van Amerikaanse machinisten.

Als in het Verenigd Koninkrijk werkkleding wordt verstrekt aan een werknemer zonder een logo, kan het zijn onderworpen aan inkomstenbelasting die wordt geheven op de werknemer voor een "betaling in natura." Als bedrijfskleding echter is voorzien van logo's, heeft de werknemer mogelijk recht op een belastingteruggave om het onderhoud te helpen betalen.

Als je meer wilt weten over een nieuw design werkkleding uniform jas en broek, ga dan naar www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة