Maritiem werkkledinguniform

De kledingindustrie voor werkkleding groeit en consumenten hebben talloze winkels waaruit ze kunnen kiezen. Ketens die een verbintenis met de $ 1 miljard en de stijgende bedrijfskleding hebben aangegaan, rapporteren een jaarlijkse stijging van 6 tot 8 procent in werkkleding voor heren.

Sinds het einde van de 18e eeuw hebben koopvaardij zeelieden en havenarbeiders gedragen denim wijd uitlopende broeken, gestreepte hemdjes, gebreide roll-hals truien, en korte blauwe peacoats. Deze basisuitrusting, gecombineerd met een dikke leren riem, platte pet en klompen, was ook een teken van identificatie voor de draai van de eeuwcriminele bendes zoals de Scuttlers.
www.wuhankinglong.com

Op de luxere cruiseschepen en oceaanschepen droegen dekhoofden keurig geperst kledingsblauw, vergelijkbaar met die van de Royal Navy en USN, terwijl kelners en cabinestewards witte uniformen droegen met een bandkraag, vergulde koperen knopen en een gouden streep op de broek been. Bij nat weer droegen zeilers olieveren en Souwesters, maar hedendaagse vissers dragen meestal een tweedelige gele of oranje waterdichte jas en broek. Moderne updates voor de traditionele look zijn polaire fleeces, hoodies, baseball caps en gebreide mutsen. Strohoeden, matrozenpetjes en gevoerde waterdichte hoeden zijn niet langer in wijdverbreid civiel gebruik, maar wol- of denimversies van de Griekse vissermuts blijven gewoon.

Als u meer wilt weten over maritiem werkkledinguniform, ga dan naar www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة