Ναυτική ενδυμασία εργασίας

Η βιομηχανία ένδυσης εργασίας αυξάνεται και οι καταναλωτές έχουν πολλούς λιανοπωλητές για να διαλέξετε. Οι αλυσίδες που έχουν δεσμευτεί για το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και οι αυξανόμενες επιχειρηματικές ενδυμασίες αναφέρουν σταθερά 6 με 8% ετήσια κέρδη σε ανδρικά ρούχα εργασίας.
www.wuhankinglong.com

Από τα τέλη του 18ου αιώνα, εμπορικοί ναυτικοί και λιμενεργάτες φορούσαν τζιν παντελόνια, ριγέ μπλουζάκια, πλεκτούς βραχίονες και μικρά μπλε πεοάτες. Αυτή η βασική στολή, συνδυασμένη με μια χοντρή δερμάτινη ζώνη, με επίπεδη καπάκι και φράγματα, ήταν επίσης ένα σημάδι αναγνώρισης για τη στροφή των αιωνόβιων συμμοριών όπως οι Scuttlers.

Στα πιο πολυτελή κρουαζιερόπλοια και θαλάσσια σκάφη, τα deckhands φορούσαν κομψά μπλουζ φόρεμα παρόμοια με αυτά του Royal Navy και USN, ενώ οι σερβιτόροι και οι καπετάνιοι φορούσαν λευκές στολές με περιλαίμιο ζώνης, επιχρυσωμένα κουμπιά ορείχαλκου και χρυσή λωρίδα στο παντελόνι πόδι. Σε υγρό καιρό, οι ναυτικοί φορούσαν πετρέλαιο και Souwesters, αλλά οι σύγχρονοι ψαράδες γενικά φορούν ένα κίτρινο ή πορτοκαλί αδιάβροχο σακάκι και παντελόνι. Οι σύγχρονες ενημερώσεις για την παραδοσιακή εμφάνιση περιλαμβάνουν πολικές fleeces, hoodies, καπελάκια μπέιζμπολ και πλεκτά καπάκια. Τα καπέλα με άχυρο, τα καπελάκια ναυτικών και τα αδιάβροχα καπέλα δεν είναι πλέον σε ευρεία χρήση από τον πολίτη, αλλά οι μαλλί ή denim εκδόσεις του καπακιού του Έλληνα ψαρά παραμένουν συνηθισμένες.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη στολή θαλάσσιων ενδυμάτων εργασίας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة