Χειμερινά ενδύματα Εργασίας

Τα χειμερινά ρούχα είναι ρούχα που χρησιμοποιούνται για την προστασία από τον ιδιαίτερα κρύο καιρό του χειμώνα. Συχνά έχουν καλή αντοχή στο νερό, αποτελούνται από πολλαπλά στρώματα για προστασία και μόνωση έναντι χαμηλών θερμοκρασιών.


Τα ρούχα χειμώνα είναι ειδικά εξωτερικά ρούχα όπως παλτά, σακάκια, καπέλα, κασκόλ και γάντια ή γάντια, αλλά και ζεστά εσώρουχα όπως μακρύ εσώρουχο, κοστούμια και κάλτσες. Τα στρατιωτικά ρούχα χειμωνιάτικου θέματος εξελίχθηκαν από βαριά παλτά και μπουφάν μέχρι πολυεπίπεδα ρούχα με σκοπό να κρατήσουν τα στρατεύματα ζεστά κατά τη χειμερινή μάχη. Αρκετά πουκάμισα και κάλτσες, συνήθως τέσσερα ζευγάρια, αποτελούσαν πρότυπο για τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τα χειμερινά ρούχα που χρησιμοποιούνται για αθλητισμό και αναψυχή περιλαμβάνουν κοστούμια σκι και κοστούμια χιονιού. Πολλοί βόρειοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν γούνα ζώων για να κάνουν ρούχα χειμώνα

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα χειμωνιάτικα ρούχα χειμωνιάτικων ενδυμάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة