Nieuwe designmode werkkleding

Lichamelijk gezien, kleding dient vele doelen: het kan dienen als bescherming tegen de elementen en kan de veiligheid verbeteren tijdens gevaarlijke activiteiten zoals wandelen en koken. Het beschermt de drager tegen ruwe oppervlakken, uitslagveroorzakende planten, insectenbeten, splinters, doornen en stekels door een barrière aan te brengen tussen de huid en de omgeving. Kleren kunnen isoleren tegen koude of warme omstandigheden en ze kunnen een hygiënische barrière vormen, waardoor infectieuze en giftige materialen uit het lichaam worden gehouden. Kleding biedt ook bescherming tegen ultraviolette straling.

Er is geen eenvoudige manier om te bepalen wanneer kleding voor het eerst is ontwikkeld, maar sommige informatie is afgeleid door het bestuderen van luizen die de introductie van kleding schat op ongeveer 42.000-72.000 jaar geleden.

Kleding beschermt tegen veel dingen die het blootgelegde menselijke lichaam zouden kunnen verwonden. Kleding beschermt mensen tegen de elementen, inclusief regen, sneeuw, wind en ander weer, maar ook tegen de zon. Kleding die te puur, dun, klein, strak, enz. Is, biedt echter minder bescherming. Geschikte kleding kan ook het risico verminderen tijdens activiteiten zoals werk of sport. Sommige kleding beschermt tegen specifieke gevaren, zoals insecten, schadelijke chemicaliën, weer, wapens en contact met schurende stoffen. Omgekeerd kan kleding het milieu beschermen tegen de kledingdrager: artsen dragen bijvoorbeeld medische scrubs.

Als u meer wilt weten over werkkleding, ga dan naar www.wuhankinglong.com

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة