Werkkleding

Werkkleding is kleding die wordt gedragen voor werk, met name werk waarbij handarbeid een rol speelt. Vaak kiezen werknemers in de handelssector ervoor om te worden uitgerust in werkkleding omdat het is gebouwd om duurzaamheid en veiligheid te bieden.

Als in het Verenigd Koninkrijk werkkleding wordt verstrekt aan een medewerker zonder logo, kan het zijn dat inkomstenbelasting wordt geheven op de werknemer voor een "betaling in natura." Als bedrijfskleding echter is voorzien van logo's, heeft de werknemer mogelijk recht op een belastingteruggave om het onderhoud te helpen betalen.

In de 21e eeuw heeft de stijl ook een enorme impact op de mode-industrie. Workwear is niet zo maar een kledingstijl geworden die is overgenomen door de hipster-subcultuur, maar een cultuur en manier van leven in deze specifieke gemeenschap. Pompadour-haarfragmenten, tatoeages, spijkerjacks, militaire trenchcoats, houthakkersrokken, chambray-shirts, ruwe denim en werkschoenen nemen deel aan deze werkkledingstijl.

Als u meer wilt weten over werkkledij, ga dan naar www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة