ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Τα ενδύματα εργασίας είναι ρούχα που φοριούνται για δουλειά, ειδικά εργασίες που συνεπάγονται χειρωνακτική εργασία. Συχνά όσοι απασχολούνται στις εμπορικές βιομηχανίες επιλέγουν να εξοπλίζονται με ρούχα εργασίας, επειδή είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

στο Ηνωμένο Βασίλειο, εάν παρέχεται ρούχα εργασίας σε έναν υπάλληλο χωρίς λογότυπο, μπορεί να υπόκειται σε φόρο εισοδήματος που επιβάλλεται στον εργαζόμενο για "πληρωμή σε είδος". Ωστόσο, αν τα ρούχα της επιχείρησης είναι εφοδιασμένα με λογότυπα τότε ο εργαζόμενος μπορεί να δικαιούται έκπτωσης φόρου για να βοηθήσει να πληρώσει για τη συντήρηση.

Στον 21ο αιώνα, το στυλ έχει επίσης τεράστιο αντίκτυπο στη βιομηχανία της μόδας. Τα ενδύματα εργασίας δεν έχουν γίνει απλώς ένα ύφος ρούχων που έχει υιοθετηθεί από την υποκουλτούρα hipster, αλλά μια κουλτούρα και τρόπο ζωής στη συγκεκριμένη κοινότητα. Βοηθήματα για τα μαλλιά Pompadour, τατουάζ, μπουφάν τζιν, στρατιωτικά πανωφόρια, φανελάκια ξυλόγλυπτα, πουκάμισα, ακατέργαστο τζιν και μπότες εργασίας συμμετέχουν σε αυτό το στυλ εργασίας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ενδύματα εργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة