Hogyan Hi Vis Biztonsági Munkaruházat mentése valakinek az életét?

www.chinaworkwearsupplier.com

Mi jól látható munkaruha? Ez egyfajta munkaruha, jól ismert fényvisszaverő szalagokat. A refelective szalagok nagyon süt éjjel. Néha ez lehet menteni valakinek az életét.
Egy nap, egy épület munkás dolgozik estig. Olyan sötét volt, hogy szinte nem látott semmit. Hirtelen leesett egy gödörbe, és ő sem sérült meg. Nem tudott mozogni most. Azt reméljük, hogy valaki át tudja megmenteni. Tehát kiáltotta, és kiabált. Az idő múlik, és fáradt volt, de senki nem telt el. Ő kétségbeesett. Amikor Kooks cipőjét, nem találta a fényét. Honnan jön? Hű, ez az ő fényvisszaverő mellény és láthatósági kabát. Igen, ez az ő nagy láthatósági munkaruha. Levette mellény és a hullám a kezében egy pillanatra. Valaki telt el, és látta a fényt, majd megmentette.
Belőle, nem tudom megmondani, munkaruha, láthatósági munkaruha van unuseful. Mert bizonyos veszélyes helyzet, akkor lehet hasznos az Ön számára. Vannak egyéb biztonsági munkaruházat, amelyben kiválaszthatja a dolgozók. Speciálisan, szükség van rájuk, amikor a munka külső vagy magas kockázati helyen. A biztonsági munkaruházat szükséges sürgősségi időben is, és mindezek munka visel a dolgozókkal azonosítható között sok ember. Ha szeretne többet megtudni a magas láthatósági munkaruházat, kérjük, keresse honlapunkon: http://www.chinaworkwearsupplier.com.

Wuhan Kinglong Védő Products Co., Ltd

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة