Πώς Hi Vis ζωής Ασφάλεια ρουχισμού Αποθήκευση Κάποιος;

www.chinaworkwearsupplier.com

Τι είναι υψηλής ορατότητας ρούχα; Είναι ένα είδος ρουχισμού με μεγάλη προβολή ανακλαστικές ταινίες. Οι refelective ταινίες είναι πολύ λάμπουν τη νύχτα. Μερικές φορές είναι να σώσει τη ζωή κάποιου.
Μια μέρα, ένα κτίριο εργαζόμενος εργάζεται μέχρι το βράδυ. Ήταν τόσο σκοτεινά ότι σχεδόν δεν μπορεί να είδε τίποτα. Ξαφνικά, έπεσε κάτω σε μια τρύπα και ο ίδιος τραυματίστηκε. Εκείνος δεν μπορούσε να κινηθεί τώρα. Αυτός ελπίζω κάποιος πέρασε μπορεί να τον σώσει. Έτσι, φώναξε και φώναξε. Η ώρα περνάει και ο ίδιος ήταν κουρασμένος, αλλά κανείς δεν πέρασε. Αυτός απελπιστεί. Όταν Kooks για τα παπούτσια του, βρήκε τη λάμψη. Από πού προέρχεται; Πω πω, είναι από ανακλαστικό γιλέκο του και υψηλής σακάκι ορατότητας. Ναι, είναι από υψηλής ρουχισμός εργασίας προβολής του. Έβγαλε γιλέκο του και το κύμα το χέρι του για μια στιγμή. Κάποιος πέρασε και είδε τη λάμψη, στη συνέχεια, τον έσωσε.
Από αυτό, δεν μπορώ να πω ρούχα, υψηλής ορατότητας ρούχα είναι άχρηστο. Επειδή σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση, μπορεί να είναι χρήσιμο για σας. Υπάρχουν διάφορα άλλα ενδυμασία ασφαλείας, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για τους εργαζομένους σας. Ειδικά, αυτά είναι αναγκαία, όταν η εργασία έξω ή υψηλή θέση κινδύνου. Η ενδυμασία ασφαλείας που απαιτούνται για την ώρα έκτακτης ανάγκης, επίσης, και όλα αυτά το έργο φοράει κάνουν οι εργαζόμενοι αναγνωρίσιμα ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υψηλή ρούχα προβολής, μπορείτε να περιηγηθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.chinaworkwearsupplier.com.
Wuhan Kinglong Προστατευτική Products Co, Ltd


评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة