Hogyan válasszuk ki a szabadtéri munkaruhát?

Az alacsony szén-dioxid-tartalmú élet csodálatával az emberek visszatérnek a természetbe. Tehát az aerob testmozgás az élet egyik legegészségesebb és leginkább környezetbarát életmódjává vált. A munkaruhák sok kültéri rajongó számára elengedhetetlen felszereléssé váltak, tehát tudni kell, hogy vannak munkaruhák kiválasztásának képességei, különben ez befolyásolja a sport hatását. Kültéri munkaruhák vásárlásakor ügyeljen a következőkre:



Először mérlegelje az évszakok és a környezeti hőmérséklet változásait. Nyáron választhat vékony és könnyű sportruházatot a hő eloszlatása érdekében. Ősszel és télen válasszon olyan munkaruhát, amely hőt tárol és nedvességet bocsát ki, hogy izmainak kényelmesek és puhaak legyenek, és elkerüljék a testmozgást. A szükségtelen testi funkciók sérülést okozhatnak.

Másodszor, válasszon olyan ruhát, amely ötvözi a professzionális munkaruhák funkcióit. Egyszerű és aktív, kényelmes viselet, jó légáteresztő képességgel rendelkezik, ami javíthatja a sportolás hatását.

Harmadszor, a munkaruhák elhelyezésének figyelembe kell vennie az olyan tényezőket, mint a test alakja és a bőr színe. A zsíros emberek nagyon izzadnak edzés közben, és több vizet veszítenek. Az ilyen embereknek a személyes körülményeiknek megfelelően lazább és abszorbensebb gyakorlatokat kell választaniuk. Telepítve. Az egyszerű és praktikus stílusok elkerülhetik a vizuális nehézségeket. A fizikai hibák feltárásának elkerülése érdekében ne válassza a szorosan illeszkedő munkaruhát.

Ha többet szeretne tudni a kültéri munkaruházatról, látogasson el a www.wuhankinglong.com webhelyre.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة