Ceva despre îmbrăcăminte HIVI

Îmbrăcămintea de înaltă vizibilitate, uneori cunoscută sub denumirea de „hi-viz”, este orice îmbrăcăminte purtată care este foarte luminiscentă în proprietatea sa mată naturală sau o culoare care este ușor de observat din orice fundal. Este purtat cel mai des pe zona torsului și a brațului corpului. Majoritatea angajatorilor industriali o necesită ca tip de echipament individual de protecție (EIP). În mod tradițional, veșmintele galbene purtate de serviciile de urgență sunt un exemplu obișnuit, dar în vremurile mai recente, orice tip de îmbrăcăminte din spectrul de culori „Hi-Viz” este considerat acum acceptabil.
HIVI Orange Cargo Pants with Reflective Tape

Utilizarea experimentală a îmbrăcămintei de înaltă vizibilitate a început în 1964 pe Regiunea Scoțiană a Căilor Ferate Britanice. Jachete fluorescente de portocale, cunoscute sub numele de „muște de foc”, au fost emise pentru urmărirea lucrătorilor de pe secțiunea electrificată a Pollokshields către strada Eglinton din Glasgow; ulterior au fost încercate în alte domenii, cum ar fi Edinburgh, Aberdeen și Inverness. Șoferii de tren care operează în aceste zone au fost solicitați părerea lor cu privire la eficacitatea sacourilor. În urma încercărilor, îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate a fost eliberată ingineriei și altor angajați care lucrau la liniile electrificate ale regiunii BR Midland din Londra în 1965. Se credea că este mai importantă datorită vitezei mai mari a rutei WCML recent electrificate de la Euston la Manchester, Liverpool și Birmingham. Prima versiune a fost purtată ca un sacru și a fost „vizibilă la… jumătate de mile în condiții meteo normale”.

Dacă doriți să aflați mai multe despre hainele cu vizibilitate ridicată, accesați site-ul nostru web: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة