Κάτι για τα ρούχα HIVI

Τα ρούχα υψηλής ορατότητας, που μερικές φορές είναι γνωστά ως "hi-viz", είναι όλα τα ρούχα που φοριούνται και είναι ιδιαίτερα φωτεινά στη φυσική ματ ιδιότητα ή σε χρώμα που είναι εύκολα αντιληπτό από οποιοδήποτε φόντο. Φοριέται συνήθως στην περιοχή του κορμού και του βραχίονα του σώματος. Οι περισσότεροι βιομηχανικοί εργοδότες το απαιτούν ως τύπο εξοπλισμού ατομικής προστασίας (ΜΑΠ). Παραδοσιακά, τα κίτρινα γιλέκα που φοριούνται από υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είναι ένα συνηθισμένο παράδειγμα, αλλά τα τελευταία χρόνια, οποιοσδήποτε τύπος ρουχισμού στο χρωματικό φάσμα "Hi-Viz" θεωρείται πλέον αποδεκτός.
Waterproof HIVI Yellow Workwear Winter Bibpants

Η πειραματική χρήση ενδυμάτων υψηλής ορατότητας ξεκίνησε το 1964 στην περιοχή της Σκωτίας των βρετανικών σιδηροδρόμων. Φθορίζον πορτοκαλί μπουφάν, γνωστά ως "μύγες", εκδόθηκαν για να παρακολουθούν τους εργαζόμενους στο ηλεκτρικό τμήμα του Pollokshields στην Eglinton Street στη Γλασκόβη. δοκιμάστηκαν αργότερα σε άλλους τομείς, όπως το Εδιμβούργο, το Αμπερντίν και το Ινβερνές. Οι οδηγοί αμαξοστοιχιών που λειτουργούν σε αυτούς τους τομείς ρωτήθηκαν σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μπουφάν. Μετά από δοκιμές, τα ρούχα υψηλής ορατότητας εκδόθηκαν σε μηχανικούς και σε άλλους υπαλλήλους που εργάζονταν στις ηλεκτροφόρες γραμμές της περιοχής Midland του Λονδίνου της BR το 1965. Θεωρήθηκε ότι ήταν πιο σημαντικό λόγω των υψηλότερων ταχυτήτων της νέας ηλεκτρικής διαδρομής WCML από το Euston προς το Μάντσεστερ, Λίβερπουλ και Μπέρμιγχαμ Η πρώτη εκδοχή ήταν φορεμένη και ήταν «ορατή σε ... μισό μίλι σε κανονικές καιρικές συνθήκες».

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ρούχα υψηλής ορατότητας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة