Hoe werkt kleding?

Kleding dient vele doelen: het kan dienen als bescherming tegen de elementen, ruwe oppervlakken, huiduitslag veroorzakende planten, insectenbeten, splinters, doornen en stekels door een barrière te vormen tussen de huid en de omgeving. Kleding kan isoleren tegen koude of warme omstandigheden, en ze kunnen een hygiënische barrière bieden, waardoor besmettelijke en giftige materialen uit het lichaam blijven. Kleding biedt ook bescherming tegen ultraviolette straling.
Polycotton Black Jacket For Men

De meest voor de hand liggende functie van kleding is om de drager tegen de elementen te beschermen. Bij warm weer biedt kleding bescherming tegen zonnebrand of windschade. In de kou biedt het thermische isolatie. Onderdak kan de functionele behoefte aan kleding verminderen. Jassen, hoeden, handschoenen en andere buitenlagen worden bijvoorbeeld normaal verwijderd bij het betreden van een warme plek. Evenzo heeft kleding seizoensgebonden en regionale aspecten, zodat dunnere materialen en minder lagen kleding over het algemeen worden gedragen in warmere regio's en seizoenen dan in koudere.

Kleding beschermt tegen veel dingen die het onbedekte menselijk lichaam kunnen verwonden of irriteren, waaronder regen, sneeuw, wind en ander weer, evenals tegen de zon. Kledingstukken die te dun, te dun, te klein of te strak zijn, bieden minder bescherming. Passende kleding kan ook het risico verminderen tijdens activiteiten zoals werk of sport. Sommige kleding beschermt tegen specifieke gevaren, zoals insecten, schadelijke chemicaliën, het weer, wapens en contact met schurende stoffen.

Als je meer wilt weten over kleding, ga dan naar www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة