Ενδύματα υψηλής ορατότητας

Οι ενδυμασίες υψηλής ορατότητας, μερικές φορές γνωστές ως "hi-viz", είναι οιοδήποτε ρούχο που φοριέται που έχει εξαιρετικά αντανακλαστικές ιδιότητες ή ένα χρώμα που είναι εύκολα αντιληπτό από οποιοδήποτε υπόβαθρο. Οι περισσότεροι βιομηχανικοί εργοδότες το απαιτούν ως ένα είδος εξοπλισμού ατομικής προστασίας (PPE). Τα κίτρινα γιλέκα που φοριούνται από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αποτελούν κοινό παράδειγμα. Οι επαγγελματίες που φορούν ρούχα με χαρακτηριστικά υψηλής ορατότητας περιλαμβάνουν τους εργαζόμενους στο σιδηρόδρομο και τους αυτοκινητόδρομους, τους εργάτες των αεροδρομίων ή άλλους χώρους όπου οι εργαζόμενοι βρίσκονται κοντά σε κινούμενα οχήματα ή σε σκοτεινές περιοχές. Ορισμένοι ποδηλάτες φορούν ενδύματα υψηλής ορατότητας όταν οδηγούν μεταξύ των οχημάτων με κινητήρα. Οι κυνηγοί ενδέχεται να υποχρεωθούν να φορούν καθορισμένα ρούχα υψηλής ορατότητας για να αποτρέψουν τυχαία πυροβολισμό.

Έκτοτε, τα χαρακτηριστικά των ενδυμάτων υψηλής ορατότητας, όπως το πρότυπο ταχείας αποδέσμευσης EN510 και το πρότυπο EN471 και τα διαδεδομένα πρότυπα υψηλής προβολής EN ISO 20471: 2013, βελτίωσαν την αποτελεσματικότητα και συνέβαλαν στη βελτίωση της ασφάλειας για τους σιδηροδρομικούς και άλλους υπαλλήλους. Οι προδιαγραφές των ειδών ένδυσης υψηλής ορατότητας που χρησιμοποιούνται στις σιδηροδρομικές γραμμές του Ηνωμένου Βασιλείου για το σιδηροδρομικό τομέα Standard RIS-3279-TOM (φθορίζουσα πορτοκαλί) δημοσιεύονται από το Συμβούλιο Ασφάλειας και Πρότυπων Σιδηροδρόμων.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ενδύματα εργασίας υψηλής ένδυσης υψηλής ορατότητας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة