Nové designové pracovní oděvy

Pracovní oděvy jsou oblečení, které se nosí k práci, zejména práce, která zahrnuje ruční práci. Často se zaměstnanci v obchodě rozhodnou být oblečení v pracovním oblečení, protože jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly trvanlivost a bezpečnost.

V době starého západu byli inženýři z vlaku Union Pacific a železniční pracovníci nosit výrazné kombinézy, čepice a pracovní bundy vyrobené z hikorového proužku, předtím, než byly kožené obleky vynalezeny na počátku 20. století. Železniční dělníci, vrátní a mistři stanic nosili formální modré uniformy založené na třídílném salonním obleku s mosaznými knoflíky a vojenským přebytkem kepi z období občanské války. V moderních časech zůstává pruhovaná strojní čepice součástí uniformy amerických strojvedoucích.

Ve Spojeném království, pokud je zaměstnanec poskytován pracovní oděv bez loga, může být zaměstnavateli uložena daň z příjmu za "platbu v naturáliích". Pokud je však oděv společnosti opatřen logy, může mít zaměstnanec nárok na slevu na dani, aby pomohl zaplatit za údržbu.

Chcete-li se dozvědět více o novém designu uniformních pracovních oděvů a bundy, navštivte www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة