Νέα ενδυμασία Workwear Design

Τα ενδύματα εργασίας είναι ρούχα που φοριούνται για δουλειά, ειδικά εργασίες που συνεπάγονται χειρωνακτική εργασία. Συχνά οι εργαζόμενοι στις βιομηχανίες εμπορίου επιλέγουν να εξοπλίζονται με ρούχα εργασίας, επειδή είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

Στην εποχή της Παλιάς Δύσης, οι μηχανικοί τρένων της Union Pacific και οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο φορούσαν διακριτικές φόρμες, καλύμματα και μπουφάν εργασίας που κατασκευάστηκαν από λωρίδα hickory πριν από τις εφόδους του λέβητα που εφευρέθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα. Οι σιδηροδρομικοί αγωγοί, οι αχθοφόροι και οι πλοίαρχοι των σταθμών φορούσαν πιο επίσημες μπλε στολές με βάση το κοστούμι τριών τεμαχίων, με κουμπιά ορείχαλκου και στρατιωτικό πλεόνασμα kepi από την εποχή του Εμφυλίου Πολέμου. Στη σύγχρονη εποχή, το ριγωτό καπάκι μηχανικού παραμένει μέρος της στολής των αμερικανών οδηγών τρένων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, εάν παρέχεται ρούχα εργασίας σε υπάλληλο χωρίς λογότυπο, μπορεί να υπόκειται σε φόρο εισοδήματος που επιβάλλεται στον εργαζόμενο για "πληρωμή σε είδος". Ωστόσο, αν τα ρούχα της επιχείρησης είναι εφοδιασμένα με λογότυπα τότε ο εργαζόμενος μπορεί να δικαιούται έκπτωσης φόρου για να βοηθήσει να πληρώσει για τη συντήρηση.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το καινούργιο μπουφάν και παντελόνια ομοιώματος εργασίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.wuhankinglong.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة