Historie pracovního obalu

Celkově, přes všestranné kombinézy, kombinézy, bryndáčky, bundy nebo party bibs jsou typ oděvu, který se obvykle používá jako ochranný oděv při práci. Někteří lidé nazývají celkově "pár kombinéz" obdobně jako "pár kalhot".

jacket + pants,work uniform jacket + pants,100% twill 2pcs work uniform jacket + pants


Nohavice jsou obvykle vyrobeny z džínoviny a často mají nýtované kapsy, podobně jako na džínách. Bibové kombinézy jsou již dlouho spojovány s venkovskými muži a chlapci v jižních Spojených státech a středozápadních Spojených státech, zejména farmáři a železniční pracovníci. Oni jsou často nosí bez košili vůbec děti, dospívající chlapci a muži v teplejším počasí. Po celé Americe v moderní době, malíři, farmáři, někteří tovární dělníci, někteří inženýři vlakových lokomotiv, tesaři a jiní obchodníci nebo dělníci často nosí kombinézy jako ochranné oblečení. Od šedesátých let jsou mladí lidé obou pohlaví stále více oblečeni různými barvami a vzory kostýmů, často s jedním z popruhů opotřebovanými nebo uvolněnými po boku a pod paží. Módní trenažér překoná módní trend mezi americkou mládežní kulturou v druhé polovině sedmdesátých let a opět pro ženy v pozdních devadesátých letech.

Pokud se chcete dozvědět více o ochranných pracovních prostorech, navštivte prosím naše webové stránky: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة