Iets over werkkleding

Kleding (ook bekend als kleding en kleding) is vezel- en textielmateriaal dat op het lichaam wordt gedragen. Het dragen van kleding is meestal beperkt tot mensen en is een kenmerk van bijna alle menselijke samenlevingen. Het aantal en het type kleding dat wordt gedragen hangt af van het lichaamstype, de sociale en de geografische overwegingen. Sommige kleding kan geslachtsspecifiek zijn.

Fysiek heeft kleding veel doeleinden: het kan als bescherming van de elementen dienen en kan de veiligheid verbeteren tijdens gevaarlijke activiteiten zoals wandelen en koken. Het beschermt de drager tegen ruwe oppervlakken, uitslaggevende planten, insectenbeten, splinters, doornen en stekels door een barrière tussen de huid en het milieu te bieden. Kleren kunnen isoleren tegen koude of warme omstandigheden.

fire retardant coverall,fire retardant coverall for fireman,navy blue fire retardant coverall for fireman


Verder kunnen ze een hygiënische barrière bieden, die infectieuze en giftige stoffen weghouden van het lichaam. Kleding biedt ook bescherming tegen ultraviolette straling. Het dragen van kleding is ook een sociale norm, omdat het ontnemen van kleding voor anderen schandelijk kan zijn of geen kleding in het openbaar draagt, voor zover geslachtsorganen, borsten of billen zichtbaar zijn, kan worden beschouwd als onschuldige blootstelling.

Als u meer wilt weten over werkkleding uniform, ga dan naar onze website: www.chinaworkwearsupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة