Η ιστορία του ρουχισμού

Ρουχισμού είναι τα ρούχα φοριούνται για εργασία, ιδιαίτερα το έργο που περιλαμβάνει χειρωνακτική εργασία. Συχνά εκείνοι που απασχολούνται στο πλαίσιο του εμπορίου βιομηχανίες επιλέγουν να είναι εφοδιασμένο με ρούχα, διότι έχει κατασκευαστεί για να παρέχει αντοχή και ασφάλεια.

Η βιομηχανία ένδυσης ρούχα αυξάνεται και οι καταναλωτές έχουν πολλές λιανοπωλητές για να διαλέξετε. Αλυσίδες που έχουν κάνει μια δέσμευση για το $ 1 δις και των επιχειρήσεων έκθεση άνοδο ρούχα σταθερή 6 τοις εκατό έως 8 τοις εκατό ετήσια κέρδη στα ρούχα των ανδρών.

Work Uniform Cargo Pants,Wholesale Work Uniform Cargo Pants,Factory Wholesale Work Uniform Cargo Pants


Στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν ρουχισμός εργασίας παρέχεται σε έναν εργαζόμενο χωρίς λογότυπο, μπορεί να υπόκειται σε φόρο εισοδήματος που επιβάλλονται από την υπάλληλο για «πληρωμή σε είδος.» Ωστόσο, αν τα ρούχα της εταιρείας είναι εφοδιασμένο με λογότυπα τότε ο εργαζόμενος μπορεί να δικαιούνται έκπτωση φόρου για να βοηθήσει να πληρώσει για τη συντήρηση.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για Kinglong ρούχα ομοιόμορφη, παρακαλώ πηγαίνετε στην ιστοσελίδα μας: www.chinasupplier.com.

评论

此博客中的热门博文

ملابس العمل صناعة الملابس

Miksi tarvitsemme vaatteita?

تصميم جديد ملابس عمال موحدة